سفارش ساخت آبخوری مرغ در نمونه های ساده و تمام اتوماتیک برای تجهیز و راه اندازی سالن های مرغداری در تمامی مناطق کشور صورت می پذیرد. ساخت نمونه های مختلف آبخوری و دیگر ملزومات مرغداری مستلزم یک طراحی و برنامه ریزی دقیقی می باشد که، در طول دوره های پرورش، راندمان بازدهی را بالا برده، و به طبع کاهش هزینه ها را نیز در بر داشته باشد.
سفارش ساخت آبخوری مرغ :
کارخانجات سازنده آبخوری، و لوازم مورد نیاز مرغ در سالن های مرغداری برای جلب رضایت مشتری، و پایین آوردن هزینه ها شرایطی را اتخاذ کرده اند تا، مشتری به صورت مصتقیم با این کارخانجات ارتباط گرفته و بعد از طراحی، در کوتاه ترین زمان سیستم آبخوری و …. را ساخته و در محل مورد نظر به مرحله نسب رسانند. لازم است برای ثبت سفارش، با مدیران فروش این مجموعه در ارتباط باشید.
آبخوری مرغ ساده و اتوماتیک :
در اغلب سالن های مرغداری در چند دهه قبل سیستم آبخوری ساده جهت آب دادن به پرندگان مورد استفاده قرار می گرفت، که این روند با هزینه ها و مشکلاتی از قبیل ریختن آب در سالن، بروز بیماری، و عواملی از این قبیل همراه بود. ولی با طراحی و ساخت آبخوری های اتوماتیک عمده این مشکلات از میان بردشته شد، و بازدهی در پرورش این گونه از پرندگان رشد سعودی به خود گرفت. به این دلیل که آب و دان از جمله نیازهای مبرم در رشد مرغ و پرندگان دیگر به شمار می آید.
سفارش :
جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ارتباط با کارخانه، با مدیران فروش این مجموعه در ارتباط باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.