در بازارهای آزاد و فروشگاه های مجازی و همچنین سایت های فروش آنلاین انواع سمپاش لانسی موتوری را به صورت نو و دسته دوم به فروش می رسانند.
سمپاش های پشت موتوری
برای آسان شدن و افزایش بازدهی سمپاشی از این نوع سمپاش استفاده می کنند. نحوه ی عملکرد آن به این شکل است که موتور دستگاه بوسیله برق فعال می شود و به مایع سم موجود در مخزن فشار وارد میکند و سم به محل مورد نظر پاشیده می شود.
نکاتی برای انتخاب مناسب سمپاش های پشتی موتوری
از جمله مواردی که باید برای انتخاب سمپاش های مورد نیاز در نظر گرفت در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد:
- کیفیت مخازن
- کیفیت نازل
- کیفیت لانس
- عملکرد موتور
انواع سمپاش های پشتی موتوری
سمپاش های پشت موتوری در انواع مختلفی وجود دارد اما از رایج ترین آنها می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:
- سمپاش پشتی موتوری لانسی
- سمپاش پشتی موتوری خرطومی
فروش سمپاش پشتی موتوری لانسی
این نوع سمپاش با ظرفیت های پانزده الی بیست و هشت لیتر تولید می شود. این نوع سمپاش با برند های مختلفی در بازار موجود می باسد.از تولیدکنندگان این سمپاش ها می توان به کشورهای چین،تایلند،ژاپن،مالزی،ترکیه،ایتالیا،آلمان و انگلیس اشاره کرد. این سمپاش ها برای مصارف در باغات و مساحت های کوچک و غیر صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
استارت این آزام و سریع و مقاوم بودن مخزن آن در برابر نور آفتاب و مواد شیمیایی از جمله ویژگی هایی است که مشتری را به خود جذب می کند. بسیاری از شرکت های عرضه کننده ی این سمپاش ها به فروش این ابزار کاربردی می پردازند و برای مشتریان نیز خدمات ویژه ی پس از فروش در نظر می گیرند.
کیفیت سمپاشی با سمپاش پشتی موتوری لانسی
به دلیل اینکه سمپاش های پشتی موتوری لانسی این قابلیت را دارند ک سم مابع را به صورت قطره های ریز در آورد توجه مشتریان زیادی را به خود جلب کرده است،زیرا این امر باعث جلوگیری از چکیدن مایع سم بر روی برگ گیاهان می شود. سیستم این سمپاش در سمپاش های چرخ دار و تراکتوری نبز موجود می باشد.
سمپاش لانسی
این نمونه از سمپاش ها صرفا برای مزارعی مورد استفاده قرار می گیرند که تردد دستگاه کشنده در سطح زمین تخریباتی را نیز با خود به همراه دارد. به همین منظور در اکثریت دستگاه های سمپاش طراحی نمونه لانس دار وجود دارد. آن هم به این منظور که در مراحل حساس از این سیستم بهره گیری لازم صورت پذیرد. به صورت کلی، امکان بروز بیماری در برخی از شرایط در مزارع وجود دارد. د ادامه این مطلب به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم تا در صورت برخورد با یک چنین مشکلاتی بتوان عوامل پیشگیری را اعمال کرد.